Winkel

Oudfitt.nl heeft géén winkel maar...

Oudfitt.nl staat op het standpunt dat onze toekomst vraagt om meer bewustzijn over gezondheid en wil dit in alle activiteiten ook graag uitdragen: de meest perfecte vorm van geneeskunde is PREVENTIE!


Echte vitaliteit, in harmonie met de ‘code van de natuur’, vraagt om meer bewustzijn en kennis. Daarmee heeft Oudfitt.nl zich verbonden met de visie dat het ondersteunen van de fysiologie bij kan dragen aan het voorkomen of omkeren van niet-fit zijn. Daarom is Oudfitt.nl niet alleen bezig met sport en bewegen, testen en meten, maar is er ook aandacht naar andere interventies die liggen binnen de leefstijl, psyche, gedrag, milieu en voeding gerelateerde stoffen. En daarvoor is het nodig om onze kennis over gezondheid en de samenhang van factoren steeds uit te breiden en te heroverwegen.

Voedingssupplementen

Oudfitt.nl beveelt  Nutriphyt en Nutalis aan waar het gaat om jouw keuze voor kwalitatief hoogwaardige en 100% natuurlijke voedingssupplementen. Beiden bedrijven maken voedingssupplementen met de meest optimale concentratie aan nutriënten gebaseerd op de code van de natuur.

Oudfitt.nl is géén verkooppunt van deze producten: je kunt via bovenstaande linkjes rechtstreeks naar de website van Nutriphyt of Nutalis om  producten te bestellen en te ontvangen.

Bij Oudfitt.nl kun je door middel van een bio-resonantietest je behoefte aan supplementen in kaart brengen. Als je dat wil kan Oudfitt.nl je daar vrijblijvend over adviseren