Kennismaken

Bij Oudfitt.nl in Duiven kunnen professionele- of recreatieve sporters, en ook als je wil beginnen met bewegen, terecht voor testen en metingen waardoor je een goed beeld krijgt van jouw actuele fitheid. De uitkomsten zijn een belangrijk startpunt wanneer je op een gezonde en verantwoorde manier wil gaan bewegen, trainen en sporten of je huidige niveau een boost wil geven. 

De Vitaalcoach van Oudfitt.nl bespreekt met jouw de uitkomsten van de test(en) en adviseert vrijblijvend wat de juiste vervolgstappen zijn om jouw doelen vorm te geven.
 
Het testlab van Oudfitt.nl vind je in het moderne en duurzame gezondheidscentrum ’t Reinhart aan de Spoorallee 26 in Duiven en beschikt over de modernste hightech meetapparatuur waar sommige sportcentra jaloers op zijn.
 
Gerard Pijnenburg, Vitaalcoach bij Oudfitt.nl: “Waarom wel jaarlijks de auto keuren en niet jouw lijf? Wees goed voor je lijf en doe zelf eens een jaarlijkse APK om er achter te komen hoe het staat met jouw chassis, accu en tankinhoud!”

Bij Oudfitt.nl in Duiven krijg je als kennismaking een ‘drie-in-één test’ voor een absurd laag bedrag, inclusief een gratis intakegesprek!

Voor €99 (i.p.v. €182,--) krijg je:

1. Intakegesprek (normaal €29,50)
2. Inspanningstest met ademgasanalyse*  (normaal €79,--)
3. Body Composition meting*  (normaal €24,50)
4. Body Scanalyser*   (normaal €49,--)

*Lees hier meer over de metingen 

Afspraak maken? Stuur een mail (info@oudfitt.nl) of bel 085-0013807 voor het maken van een afspraak!


TIP: Ook leuk om cadeau te doen in de decembermaand rond Sinterklaas, onder de kerstboom of zo maar! 🎁 Stuur een mail naar info@oudfitt.nl of bel met 085-0013807, je ontvangt dan een voucher die geldig blijft tot 1 april 2020!